Hae tästä blogista

maanantai 11. elokuuta 2014

1. Nimimerkin valinta

Blogin "aloittamainen" viivästyi työkiireiden takia, mutta nyt pitäisi olla aikaa kirjoitella enemmän, joten aloitetaan.

Nettideittailu

Nettideittailua voisi verrata työnhakemiseen. Yhteen sivuun pitäisi pystyä tiivistämään miksi juuri sinut pitäisi valita tuhansien muiden joukosta. Nettideittailussa on oikeastaan se hauska puoli, että naisille ja miehille toimii oikeastaan täysin päinvastaiset vinkit. Käyn myöhemmin läpi mitä tällä tarkoitan.

1. Nimimerkin valinta

Moni ei varmasti ajattele, että nimimerkillä olisi jotain merkitystä omaa profiilia luodessaan. "Tärkeintä on persoona profiilinimen takana." Suurimmalla osasta sivuja missä olen hakutuloksissa näkyy käyttäjän kuva, nimimerkki ja mahdollisesti muutama lause. Näillä ei vielä ihan hirveästi pysty omaa persoonaa tuomaan esiin.

Naisille:
Nimimerkkiä päättäessä kannattaa miettiä minkälaista seuraa etsii, "NuorempaaMiestä" saa varmasti hyvin erilaisia viestejä kuin "MaatilanMaija". Jos haluat mahdollisimman paljon viestejä ja valita isosta määrästä ne parhaat, valitse nimimerkki mikä kiinnittä miehen huomion, sanat "seksi" ja "puuma" kiinnittävät varmasti miehen huomion. Mieti kuitenkin etukäteen haluatko sellaisia viestejä, internet on kaikille avoin ja viestit välillä jopa sairaita.

Suosittelen valitsemaan nimimerkin mikä on mahdollisimman neutraali eikä herätä liikaa tunteita puolesta eikä vastaan. Omasta nimestä muunneltu tai numeroita lisätty pitäisi olla aika varma vaihtoehto. Älä koskaan kuitenkaan käytä koko etu - ja sukunimeäsi, kuten aikaisemmin totesin, internet on kaikille avoin ja sieltä saatta löytää seuraa ihan riesaksi asti.

Miehille:

Älä ikinä valitse nimimerkkiä mikä viittaa seksiin, älä edes silloin vaikka se olisi ainoa asia minkä takia deittisivuilla olet, löydät varmasti enemmän seuraa neutraalimmalla nimellä.  Miehet- ja naiset ovat siinä hyvin erilaisia, että miehet innostuu jos naisella on vihjaleva nimi, mutta moni nainen ennemminkin säikähtää / säälii sellaista nimi valintaa. Pahoittelut yleistys, ei varmasti kaikki, perustuu vain omiin kokemuksiin.

Valitse siis neutraali nimimerkki mikä kertoo esim harrastuksistasi. Itse suosin yleensä omasta nimestä johdettua "lempinimeä", mikäli se vain on vapaana.

Yhteenvetona todettakoon, että valitse nimimerkki sen mukaan minkälaista seuraa etsit, "lentopalloilija-mikko", kiinnittää varmasti lentopallosta kiinnostuneiden huomion jne. Mies, muista kuitenkin, että älä laita villeimpiä fantasioitasi nimimerkkiisi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja ja omia mielipiteitä voi vapaasti jakaa :)